MENU

Eind 2018 vond de eerste editie van de
Engaged beurs België plaats in Antwerpen.

De kans voor de Belgische toppers uit de trouwbranche om zich te presenteren aan bruidsparen uit België en Nederland. Voor mij was het de tweede Engaged beurs die ik meemaakte. In 2017 bezocht ik namelijk de beurs met mijn moeder en tante voor wat inspiratie voor onze eigen bruiloft.

Mijn favoriete Engaged leveranciers!

Deze keer bezocht ik de Engaged beurs in België omdat ik graag op de hoogte blijf van nieuwe trends binnen de trouwbranche en omdat ik het gewoon erg gezellig vind om te contacten met mijn collega’s uit de branche.

Wat ik zo tof vind aan deze beurs is dat de uitstraling en sfeer goed past bij de moderne bruidsparen die hun bruiloft zo uniek en persoonlijk mogelijk willen maken. 

Bruidsparen die de toegevoegde waarde zien van professionele leveranciers die hun kunnen helpen om van hun bruiloft een onvergetelijke dag te maken. De Engaged beurs weet telkens weer toffe leveranciers aan zich te koppelen die dit waar kunnen maken.

Mijn favoriete leveranciers Engaged België

Een aantal van mijn favoriete leveranciers uit de trouwbranche die ik tijdens de Engaged beurs in Antwerpen (dec-2018) en Amsterdam (feb-2019) heb leren kennen zijn:
- Alexandra van Inkspired Design Studio, ontwerpt weddingstationery en veel meer
- Caroline van Hoshii, is helemaal thuis in lasercutting en graveren van taart-topper tot gastenboek
- De meiden van The Ivory Club, the place to be voor het vinden van je bruidsjurk
- Stories by Mabel, wil je een persoonlijk ceremonie, their your people!

Lievelings Leveranciers Engaged Amsterdam

Amsterdam favorites:
- Michael en Giso, alle bruidegoms, dit is de plek voor een uniek maatpak om tijdens je bruiloft in te rocken naast je prachtige bruid.
- Edenique van Edenique Floral Design, deze ontzettend gezellige dame maakt niet alleen prachtige bruidsboeketten maar ook adembenemende bloemencreaties, tafelstukken en backdrops voor je bruiloft.
- Wild at Heart Bridal Boutique, altijd al jaw dropping bruidsjurken willen zien? Ga naar Nijmegen!

Bezoek zelf de Engaged beurs in België of Nederland!

Neem zeker eens een kijkje op de Instagram pagina van mijn favoriete Engaged leveranciers voor wat extra wedding-inspiratie.

De volgende Engaged beurs in België zal plaatsvinden in het najaar van 2019 en de Nederlandse versie zal op 8 en 9 oktober 2019 plaatsvinden in Amsterdam. Aanrader!!

CLOSE