MENU

HEJHEJ

Ik ben Carol, Lovestories fotograaf. Ik woon samen met mijn man Stan in het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg, Nederland. Ik word ontzettend blij wanneer ik bijzondere en intieme momenten weet te vangen tijdens een bruiloft, bij een verliefd koppel of bij een mooi gezin. Herinneringen vastleggen waarin is te zien dat iedereen geniet, niet geposeerd maar gewoon in het moment. Dat is wat ik het liefst doe.

A LITTLE BIT ABOUT ME

Natuurlijk heb ik zelf ook genietmomenten (soms ook zonder camera). Lekker bourgondisch tafelen met vrienden en vlaai eten bij mijn omake, knuffelen met mijn ondeugende neefjes en lange wandelingen maken door het heuvellandschap, klussen in ons huisje en eindeloos interieur inspiratie opdoen op Pinterest, nieuwe mensen ontmoeten en bizar mooie plekken ontdekken in Europa en ver daarbuiten en niet te vergeten een heerlijk avondje Netflixen.

 

Ik kan mezelf ook wel een ultra-romanticus noemen. Het creëren van bijzondere momenten met Stan en mooie herinneringen maken met vrienden en familie zijn dingen waar ik intens van kan genieten. Ik wil dan ook graag de bijzondere momenten van mijn bruidsparen, koppels en gezinnen vastleggen en helpen bij het maken van prachtige herinneringen.

KAN IK IETS VOOR JE BETEKENEN?

LET'S WORK TOGETHER!

Benieuwd naar mijn weddingbrochure of lifestylegids voor familiefotografie en loveshoots? Ik stuur je graag meer informatie per mail. Laat een berichtje achter in het contactformulier en ik beantwoord je vraag binnen een dag.

LOVESTORY LISA & KELVIN

Wat ben jij een fijne én vrolijke fotograaf!
De foto's zijn echt ontzettend mooi geworden en kregen we al snel binnen.
De shoot zelf was heel gezellig, we hebben heel veel gelachen met elkaar.
De foto's zijn stuk voor stuk spontaan en niks is geposeerd, wat het extra mooi maakt. Carol, heel erg bedankt voor de leuke ochtend en het mooie resultaat!

01
04
FAMILYSTORY RALPH, TESSA & LITTLE SEM

Realistisch, mooi en origineel!

De shoot was bij ons thuis waardoor wij ons heel erg op ons gemak voelde.
Carol gaf een paar mooie plekken aan in het huis om een foto te maken en verder vooral gewoon met Sem bezig te zijn.
Ze fotografeerde bijna onopvallend en met flair waardoor de shoot heel relaxt en fijn verliep.
Dit resulteerde in mooie, pure en voor ons niet té gemaakte foto’s.

Een voor ons heel bijzonder moment, als blijvende herinnering prachtig vastgelegd!
Carol, bedankt!

02
04
LOVESTORY HENRI & CLAIRE

Daar gingen we, Henri en ik. Een herfstige namiddag, op pad met Carol en haar camera voor een loveshoot. Liefde vastleggen, nee het is niet zo gemakkelijk als het klinkt. Vooral niet met twee modellen die zich ongemakkelijk voelen. Maar het is haar gelukt. Ze stelde ons op ons gemak. De foto’s zijn het bewijs. Carol heeft ook onze liefde heel mooi en eigen vast weten te leggen tegen een schitterende achtergrond. Dankjewel Carol. Jij weet waar je mee bezig bent!

03
04
FAMILYSTORY PHILIPPE, SANNE, NOLA & SEP

Als hobbyfotograaf maak ik dagelijks foto's van onze kinderen, maar als ons zoontje gedoopt wordt wil ik graag dat deze feestelijke gebeurtenis mooi wordt vastgelegd, als herinnering voor het leven. En dat is wat Carol gedaan heeft. Een herinnering fantastisch vastgelegd. Niet geposeerd maar de echte momenten 'gevangen', ontspannen, ongedwongen en spontaan.

04
04
CLOSE