MENU

01
of
04
LOVE IS ALL AROUND

Een dag of zelfs een weekend waarin de liefde gevierd wordt.

Jullie dag, samen met jullie liefste vrienden en familie. Hilarische momenten tijdens het onthullen van jullie meest memorabele herinneringen samen, een onderonsje tussen beide ouders, een lach en een traan tijdens jullie intieme ceremonie, een knuffel van je beste vriend(in) en het trotse gezicht van jullie vader of moeder. Ik leg deze intieme momenten met liefde voor jullie vast. Oh yes!

Love, let’s do this!

Zodra jullie mij een berichtje hebben gestuurd met jullie datum en wensen nodig ik jullie graag uit bij mij thuis voor een gesprek en lekker stukje Limburgse vlaai. * (Komen jullie van ver, dan lijkt het me een goed excuus dat jullie er een romantisch dagje Maastricht of heuvelland aan vast te plakken, ik geef jullie graag wat tips).

Let’s connect

Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal en de herinneringen die jullie al samen hebben gemaakt. Ik vertel jullie ook graag mijn verhaal en hoe ik jullie tijdens jullie dag ga helpen om intens te genieten en mooie herinneringen te maken. Zodra jullie akkoord zijn met de op maat gemaakte offerte staat jullie dag vast in mijn agenda.

Weddingstories

Weddingstories starten vanaf € 1400,- voor 6 uur fotografie incl. een mini album van jullie weddingshoot. Wil je mijn weddingbrochure ontvangen met de prijzen en meer informatie? Of wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is? Stuur dan berichtje naar info@caroleijck.com.

*Natuurlijk kunnen we ook een Skype-afspraak inplannen om kennis te maken.

CLOSE